ZIARUL DE MEDIU

11212770_1591626914419681_8024342750958193477_nEste un proiect implementat de Asociația Biosilva și are ca scop diseminarea informaţiilor legate de politicile şi legislatia de protecţia mediului; monitorizarea și promovarea acţiunilor instituţiilor publice din domeniul protecţiei mediului, silviculturii, agriculturii si a turismului ecologic; susținerea și realizarea de campanii de informare, constientizare si responsabilizare privind problemele de mediu; promovarea culturii voluntariatului de mediu în România; promovarea fondurilor europene pentru sectorul de mediu, păduri, arii protejate și turism; promovarea lucrărilor de cercetare si a studiilor realizate în domeniul silviculturii, protecţiei mediului si ecologiei; dezbaterea legilor de interes public în acest domeniu; promovarea proiectelor benefice mediului implementate de organizaţii non-guvernamentale.

Ziarul de Mediu este o publicație online înregistrată din anul 2010 la Biblioteca Națională a României – Centrul Național ISSN cu codul de identificare ISSN 2069 – 0231 și este distribuit public pe pagina web www.ziaruldemediu.ro și prin newsletter unui număr de peste 10.000 de persoane, reprezentanţii ai ong-urilor, instituţiilor publice şi private din România.

www.ziaruldemediu.ro